Hoitoaineella hiusten sähköisyyttä vastaan!

Talviaikaan kylmä sää tuo tullessaan minulle ongelman, nimittäin todella sähköiset hiukset! Olen kyllä löytänyt pari sopivaa, hiusten sähköisyyttä vähentävää hoitoainetta, mutta silmäilen aina uutuuksia ja niitä mielelläni myös testaan. Ainahan voi löytyä joku aiempaa parempi!

Tällä kertaa testasin kotimaisen Lh-Beautyn VARPU-sarjan avocado hoitoainetta. Tuote on sulfaatiton sekä vegaani. Päädyin kokeilemaan tätä pitkältikin sen vuoksi, että tuote sisältää myös kookosöljyä ja olen juuri kookoksen todennut toimivan omiin hiuksiin sähköisyyden hillitsijänä.


Hoitava ja kosteuttava kasvipohjainen avocado- ja kookosöljyä sisältävä hoitoaine. Kehitetty erityisesti herkälle ja kuivalle hiuspohjalle. Avocadoöljy sisältää runsaasti B-, E- ja C-vitamiineja jotka vahvistavat ja ravitsevat hiuksia palauttaen niiden luonnollisen hehkun. Kookosöljy kosteuttaa hiuspohjaa ja kuivia latvoja. Hoitoaine palauttaa hiusten kiillon ja elinvoiman, tehden hiuksista hoidetut ja helposti kammattavat. Ei sisällä silikonia, keinotekoisia hajusteita eikä väriaineita.

Tuoksu on todella mieto, sanoisin että hennon sitruksinen, mutta oikein miellyttävä. Pumppupullosta ja suuresta pakkauskoosta (500ml) plussaa, sillä minulla on tällä hetkellä niin pitkät hiukset, että tarvitsen ainetta jo aika paljon kerralla ja suuren koon ansiosta en joudu ostamaan uutta hoitoanetta joka viikko.

Kuitenkin vielä parin viikon käytön jälkeenkin, hiukseni olivat edelleen todella sähköiset ja jouduin palaamaan vanhaan tuttuun hoitoaineeseen. Alla näkyvä kuva on napattu heti herättyäni, mutta hiusten sähköisyyttä on aika vaikea ikuistaa valokuvaan.


Harmi juttu... Kesäaikaan tämä toimii minulle varmasti paremmin. Hoitoaine kuitenkin muilta osin vaikuttaa oikein hyvältä, hiukset on sen jäljiltä helposti harjattavat ja kevyet.

-LauraCaarina

Kommentit