Lumenen tehokosteuttava seerumi - pintakuivalle iholle

Kävin hemmottelemassa kuivaa ja mustapäistä kasvojeni ihoa kasvohoidolla Blue Lagoon -kauneushoitolan Kampin toimipisteessä. Peukkua muuten sillekin, olen pitkään jo käynyt kynteni huollattamassa heillä ja nyt testasin kasvohoidonkin. Heiltä saa aina ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.Mulle tehtiin ultraäänipuhdistus koko kasvoille ja lisäksi kosteuttavia ja rauhoittavia tuotteita. Kosmetologi suositteli mun pintakuivalle iholle ainakin talviajaksi tehokosteuttavaa seerumia ja kuorintaa päivittäin hellävaraisella kuorinnalla (siitä ihan oma postaus tulossa!).

Vertailin hartaasti sekä hinnaltaan mulle sopivaa, että riittävän kosteuttaviksi luvattuja seerumeita ja päädyin lopulta Lumenen NORDIC HYDRA Lähde -seerumiin.

“Täynnä puhdasta, tiivistettyä kosteutusta: jokainen pisara sisältää puhdasta pohjoista lähdevettä, kosteuttavaa koivunmahlaa ja kosteutta sitovaa pohjoista levää sekä tehokasta hyaluronihappoa. Kosteuttaa epidermiksen syvimpiä kerroksia sekä häivyttää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä, jättäen ihon täyteläiseksi, kimmoisaksi ja raikkaan heleäksi.“ -Lumene

Hintaa putelilla on 26,90€, itse hankin omani Kicksin valikoimasta. Tuotetta on helppo annostella, sillä purkissa on pipetti, jonka kanssa tuotetta saa pisaran kerrallaan kasvoille. Tykkään sen kevyestä koostumuksesta ja hennosta tuoksusta, joka on kertakaikkisen ihana. Käytän sitä iltaisin kolme tippaa kerrallaan kosteusvoiteen alla kasvojen puhdistuksen jälkeen.

En osaa verrata tätä seerumia mihinkään kun kokemusta muista ei ole. Onko lukijoilla kokemuksia seerumeista? Ehdottomia suosikkeja? Kuulisin niistä mielelläni.

-Kati

Kommentit