Vähäsokeriset Haukkaus-suklaapatukat

Kaikenlaista on tässä tullut testailtua, mutta koska tämänhetkinen elämäntilanne ei oikein salli liiaksi tietokoneella istuskelua, en ehdi saamaan mitään blogiin asti. No nyt edes jotain!

Nappasin töissä kahvitauolle testiin uudet Haukkaus-suklaapatukat. Tai no, suklaanmakuiset patukat. Ne on vähäsokerisia ja suunnattu lapsille. Ajattelin että testaan ensin itse ja sitten tiedän kannattaako niitä ostaa meidän neljäveelle.

Makuina on maitosuklaa & minttu (sokeria 0,9g) sekä valkosuklaa & karkki (sokeria 1g). Patukat on makeutettu maltitolilla ja hintaa näillä on n. 0,60€


Maitosuklaa & minttu oli pettymys. Minttu maistui sopivasti ja maku oli muutenkin ihan ok. Koostumus vaan oli tosi jauhomainen verrattuna normaaliin suklaaseen ja mieleeni tuli proteiinipatukoiden suklaa. Voin 98% prosentin varmuudella sanoa, että meidän poika ei tästä mausta välitä.

Valkosuklaa & karkki taas oli ihan hyvää! Makea eikä juurikaan huomaa eroa tavalliseen valkosuklaaseen. "Karkki" tuo kivan kirpsakan lisän patukkaan. Tätä voisin ajatella tarjoavani myös lapselleni.

Tässä kun aloin tehdä tätä postausta, huomasin että patukathan on LEADERin valmistamia eli tuo ensimmäisen suklaan "proteiinipatukkamaisuus" ei enää olekaan niin ihmeellinen asia.

-LauraCaarina


ps. HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ! :)

Kommentit