Sisustustarroja Tarravimmasta

Olen jo useamman vuoden haaveillut resepti-sisustustarrasta keittiöön, mutta aina sellaisen hankkiminen on vaan jäänyt. Nyt kun muutin lapsuudenkotiini, näin tässä sopivan tilaisuuden tämän haaveen toteuttamiseen ja samalla sain tehtyä keittiöstä vähän itseni näköisen! Päätin samalla kertaa tilata myös "mottoni" vaatekaapin peilioveen.

Googlen ihmeellistä maailmaa apuna käyttäen, päädyin tilaamaan tarrani Tarravimmasta. Valikoimassa oli valmiina minua miellyttävä reseptitarra ja "omalla tekstillä" -tarran sai kivalla fontilla sekä sopivan kokoisena. Myös hinnat olivat oikein kohtuulliset ja vielä hienona lisänä: yritys on täysin kotimainen!

Tuotteemme valmistetaan ja pakataan Tarrravimma Oy:n toimitiloissa Pohjois-Savossa, Suomessa. Kaikki materiaali tuotteisiin ostetaan Suomesta. Työntekijämme ovat Suomen kansalaisia, ja yrityksemme maksaa työnantajamaksunsa Suomeen. Tuotteet ovat siis 100% Suomalaisia!Reseptitarraksi valikoitui Lettutaikina tumman harmaan värisenä.

Tarrat toimitettiin kirjekuoressa, mutta olivat siitä huolimatta todella hyvin pakattu. Huolella taitettu juuri oikeista kohdista! Mukana tuli selkeät ja tarkat ohjeet tarrojen kiinnitykseen. Mitään erikoisia apuvälineitä ei välttämättä tarvita, mutta itsellä kun sattui olemaan käden ulottuvilla tapetointiin tarkoitettu "kumilasta" (ylin kuva), käytin sitä apuna kiinnitykseen."Mottotarra" on Oma tekstitarra (pienet kirjaimet) eli kirjaimet ovat 5cm korkeita. Fonttina Abscissa ja värinä musta.

Tekstien kiinnittäminen oli todella helppoa ja melkein voisin sanoa että vaivatonta. Teksti on pienen kokonsa ansiosta myös helppoa kiinnittää. Nämä eivät olleet ensimmäiset sisustustarrat joita kiinnittelin, joten tiesin ennakkoon vähän mitä tuleman pitää.


Toimitus oli melko nopea, sain tarrat noin kahden viikon kuluttua tilauksesta. Tarravimmalta saa myös mm. autotarroja sekä tekstiilejä omalla tekstillä. Kannattaa itse tsekata koko valikoima!

Plussaa
+ Hyvät ohjeet
+ Kotimaisuus
+ Tarrat saa irrotettua pintaa pilaamatta

Miinusta
- Nettisivut ovat hieman sekavat


Ja hei vielä loppuun vinkkinä, Tarravimman teknisten ongelmien vuoksi tuotteista nyt lisäale -10% Tein itsekin tilauksen "ota yhteyttä" -lomakkeella ja hienosti onnistui.


-LauraCaarina

Kommentit